Рейтинг@Mail.ru
Рубрики

вологість:

тиск:

вітер:

Чоловіки VIP
  • Смутний веселун — Эдриан Броуди

    Эдриан Броуди народився 14 квітня 1973 року в Нью-Йорк Сіті, у родині шкільного вчителя й модної угорської фотожурналістки Сильвии Плачі, а своє дитинство провів у Квинсе....
    Подробнее

  • Красень Бен Аффлек

     Бенджамин Гиза Аффлек (або Эффлек) народився 15 серпня 1972 року в г. Беркли, Каліфорнія, США. Його батько — Тім Аффлек, у молодості, що також намагався стати актором,...
    Подробнее

Модні тенденції
Дієти
Огляд жіночих журналів

Смутний веселун — Эдриан Броуди

Смутний веселун - Эдриан Броуди


Эдриан Броуди народився 14 квітня 1973 року в Нью-Йорк Сіті, у родині шкільного вчителя й модної угорської фотожурналістки Сильвии Плачі, а своє дитинство провів у Квинсе. Незвичайну зовнішність сина мати використовувала у своїх роботах; сам Эдриан пізніше визнавався, що саме вона навчила його правильно поводитися перед камерою.

Із шоу-бізнесом познайомився вже в 12 років, коли за підтримки матері виступав з фокусами на дитячих вечірках і навіть одержав прізвисько «Дивний Эдриан», а пізніше завдяки Сильвии Плачі виявився в класі акторської майстерності. Закінчивши Американську Академію драматичних мистецтв, одержав свої перші ролі в декілька околобродвейских постановках.

Незважаючи на епізодичні появи у двох-трьох фільмах на початку 90-х, першою значною роботою 20-літнього Броуди на той момент прийнято вважати стрічку Стивена Содерберга «Цар пагорба» (1993), драматична розповідь часів Великої Депресії. Правда, роль ця поки що носила якийсь прикладний характер, хоча вже тоді глядачі й критики відзначили своєрідна чарівність новачка. Ряд наступних фільмів показав, що актор легко погоджується на ролі другого плану, а вже в їхніх межах створює характери, що запам’ятовуються, настільки, що вони часом виявляються интересней головних героїв.

В 1998 році Эдриан знявся у величній військовому шедеврі Терренса Малика «Тонка червона лінія», і хоча після довгого болісного монтажу, що залишив від фільму чи не третина знятого матеріалу, його капрал Файф був безнадійно зведений до мінімуму, усього кілька сцен нарешті вивели актора в ранг » надії, що подають, «.

Уже на наступний рік у драмі Спайка Чи «Літо Сэма» Броуди виявився більш ніж точний у ролі маргінала Ритчи, панкующего аутсайдера з характерним «прикидом», що стали першою жертвою, що розбушувалися нью-йоркцев, що збожеволіли від нестерпної жари й страху перед нічним маніяком Сэмом. Можливо, саме наліт маргинальности так чи інакше поєднує практично всіх героїв Эдриана Броуди. Він намагається відіграти кардинально протилежні ролі, із властивої собі природністю вписуючись у характери соромливих добрих диваків («Лялька«) і холоднокровних социопатов («Кисень»), талановитих професіоналів («Урятувати Харрисона») і нікчемних пустушок («Історія з намистом»), злочинців усіх мастей — від дрібної безглуздої «шістки» Эрни («Кров з молоком») до романтичного шахрая Джека («Гіркота любові») Завдяки фільмам Малика, Чи, Барри Левинсона («Висоти волі») і Кена Лоача («Хліб і троянди») актор став помітною фігурою, але так і залишався б улюбленим виконавцем творців авторського й «незалежного» книо, не вгадай у ньому Роман Полански героя своєї нової стрічки, драми «Піаніст», створеної за мотивами автобіографії прославленого польського музиканта Владислава Шпільмана. З «Піаніста», властиво, можна вести відлік «зоряної» кар’єри Броуди.

Фильмография:

Актор

(2007) Дарджилинг / Darjeeling Limited, The/
(2007) Манолете / Manolete… Manuel Rodríguez Sánchez «Manolete»/
(2006) Смерть супермена / Hollywoodland
(2006) Gumball 3000: Drivin` Me Crazy (відео)
(2005) Кинг Конг / King Kong
(2005) Піджак / Jacket,
(2004) Таємничий ліс / Village
(2003) Співаючий детектив / Singing Detective
(2002) Піаніст / Pianist
(2002) Лялька / Dummy
(2001) Історія з намистом / Affair of the Necklace
(2001) Гіркота любові / Love the Hard Way
(2000) Урятувати Харрисона / Harrison`s Flowers
(2000) Хліб і троянди / Bread and Roses
(1999) Висоти волі / Liberty Heights
(1999) Криваве літо Сэма / Summer of Sam
(1999) Кисень / Oxygen
(1998) Тонка червона лінія / Thin Red Line
(1998) Ресторан / Restaurant
(1998) Весілля трунаря / Undertaker`s Wedding
(1997) Кров з молоком / Six Ways to Sunday
(1997) Самогубець / Last Time I Committed Suicide,
(1996) Нема чого втрачати / Nothing to Lose
(1996) Куля / Bullet
(1996) Соло / Solo
(1994) Втеча з в’язниці (ТВ) / Jailbreakers
(1994) Ангели в крайки поля / Angels in the Outfield
(1993) Цар Гори / King of the Hill
(1991) Boy Who Cried Bitch
(1989) Нью-Йоркські історії / New York Stories

Это тоже интересно!

  • Тихий серцеїд — Венсан КассельТихий серцеїд — Венсан Кассель
    Актор, Продюсер, Сценарист, Режиcсер ріст: 1.87 м дата народження: 23 листопада, 1966 місце народження: Париж, Франція усього фільмів: 50 жанри: драма, комедія, кримінал дружина: Моника Беллуччи дочка: Діва Біографія: Син відомого ...
  • Красавчик Эштон КатчерКрасавчик Эштон Катчер
      Не можна сказати, що в один прекрасний ранок Катчер прокинувся мега-зіркою, але пізнаваним він став після п'ятирічного мелькання по телевізору в телесеріалі "Шоу сімдесятих". Природно, молодому амбіційному акторові простий узнаваемости було мал...
  • Ця божевільна, божевільна людина — Квентин ТарантиноЦя божевільна, божевільна людина — Квентин Тарантино
    "Розумієш, не можна жити нормальним життям, знімаючи фільм, - говорить він, майже вибачаючись. - Усі як завжди. Дантист - чорт, у мене немає на це часу. Оплатити рахунку - ні хріну: я не маю часу; Забратися в кімнаті - так пішли ви... Я не маю ча...
  • Незабутній Кристиан СлейтерНезабутній Кристиан Слейтер
    Народився: 18 серпня 1969 р. Повне ім'я: Christian Michael Leonard Hawkins Родиний стан: одружений (з 12 лютого 2000г), дружина Райан Хэддон (Ryan Haddon) фото з весілля Батьки: агент по кастингові Мэри Джо Слейтер (Mary Jo Slater) /фотка з ма...

Оставить комментарий